Atrás

Lisi Andrés

NEIX AMICS DE L’OBC

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya inicia temporada amb una novetat important: el naixement del projecte Amics de l’OBC. Es tracta d’una iniciativa nascuda des de la societat que segueix i estima l’orquestra i amb la qual l’OBC i L’Auditori s’ha involucrat de ple des del primer moment per fer-la possible.

Ser Amic de l’OBC permetrà tenir una relació única amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i entrar dins un cercle de persones apassionades per la música simfònica que volen viure més de prop el dia a dia de la nostra orquestra. Per formar part del cercle s’ha establert un sistema de micromecenatge amb aportacions a partir de 35 euros per temporada. Els Amics de l’OBC podran assistir a trobades post concert amb els membre de l’Orquestra, participar en activitats exclusives (assajos privats, presentacions, xerrades), gaudir de descomptes en altres concerts i activitats de l’Orquestra entre d’altres avantatges.

Una de les primeres activitats que es duran a terme és El Tercer Temps, Un espai de trobada on es podran compartir, al voltant d’una copa, les opinions i sentiments del públic amb alguns dels protagonistes del concert. Com a prova pilot aquest primer trimestre de la temporada es duran a terme tres sessions després dels concerts dels dies 14 i 28 d’octubre i 18 de novembre. El lloc de trobada serà al Bar Llanterna de l’Auditori uns quinze minuts després de la finalització del concert i tindrà una duració aproximada d’una hora.

Amigos de la OBC es un reflejo del amplio apoyo que la Orquesta recibe de la ciudadanía y se presentará oficialmente el fin de semana en la media parte de los conciertos.

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia de usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información aquí