OBCPops

WEST SIDE STORY

Centenari Bernstein

Play vídeo
Escolta’l a Spotify
  • Dates 18 i 19 de juliol 2018
  • Preu entrades 10 € / 26 € / 39 € / 49 € / 59 €
  • Sala Sala 1 Pau Casals
  • Durada aprox. 3h
  • Cicle OBCPops

Projecció de la pel·lícula (versió original amb subtítols en català) i Banda Sonora Original interpretada en directe per l’OBC
La música més popular de Leonard Bernstein torna a sonar a L'Auditori per continuar commemorant el centenari del seu naixement.
Els amors entre Maria i Tony i els enfrontaments entre els sharks i els jets es tradueixen en el mosaic de ritmes i colors que va fer d’aquesta pel·lícula la millor de l’any 1961.

West Side Story és la quarta pel·lícula més oscaritzada de la història: va rebre 10 estatuetes, inclosa la de millor pel·lícula i, és clar, la de millor música. I si parlem específicament de musicals cinematogràfics és, de llarg, el musical més premiat de tots els temps. La instrumentació per a la pel·lícula requereix ben bé el triple de músics que la original per al teatre, fet que va contribuir a incrementar-ne l’espectacularitat i a convertir en immortals cançons com Maria, Tonight o America. Jerome Robbins, el coreògraf i director, va arribar a estrenar més de 30 espectacles a Broadway, però amb West Side Story va entrar definitivament a la història daurada del gènere.

BERNSTEIN: West Side Story

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)
Ernst van Tiel, director

Concerts relacionats

Utilitzem cookies per millorar la seva experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació aquí