OBCPOPS 18-19

WEST SIDE STORY

Centenari Bernstein

Play vídeo
Escolta’l a Spotify
  • Dates 18 i 19 de juliol 2018
  • Preu entrades 10 € / 26 € / 39 € / 49 € / 59 €
  • Sala Sala 1 Pau Casals
  • Durada aprox. 3h
  • Cicle OBCPOPS 18-19

Projecció de la pel·lícula (versió original amb subtítols en català) i Banda Sonora Original interpretada en directe per l’OBC
La música més popular de Leonard Bernstein torna a sonar a L'Auditori per continuar commemorant el centenari del seu naixement.
Els amors entre Maria i Tony i els enfrontaments entre els sharks i els jets es tradueixen en el mosaic de ritmes i colors que va fer d’aquesta pel·lícula la millor de l’any 1961.

West Side Story és la quarta pel·lícula més oscaritzada de la història: va rebre 10 estatuetes, inclosa la de millor pel·lícula i, és clar, la de millor música. I si parlem específicament de musicals cinematogràfics és, de llarg, el musical més premiat de tots els temps. La instrumentació per a la pel·lícula requereix ben bé el triple de músics que la original per al teatre, fet que va contribuir a incrementar-ne l’espectacularitat i a convertir en immortals cançons com Maria, Tonight o America. Jerome Robbins, el coreògraf i director, va arribar a estrenar més de 30 espectacles a Broadway, però amb West Side Story va entrar definitivament a la història daurada del gènere.

BERNSTEIN: West Side Story

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)
Ernst van Tiel
, director

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.