Foto de Mireia Farrés
Temporada OBC

SIMFONIA PRAGA DE MOZART

AMB DE VRIEND

  • Dates 4 i 5 de maig 2019
  • Preu entrades 10€/33€/43€/58€
  • Sala Sala 1 Pau Casals
  • Cicle Temporada OBC

Acollint els autors del programa d’avui, Viena n’hauria tingut prou per ser considerada la capital de la música. L’un darrere l’altre, hi van viure i van estrenar-hi les seves obres tres dels compositors més importants de tots els temps: Haydn, Mozart i Schubert.

Jan Willem de Vriend els fa coincidir en aquest programa on queda palesa la varietat d'estils i de llenguatges que van coexistir en el món de la música entre el Classicisme i el primer Romanticisme. Sentirem l'enèrgica obertura de L'arpa màgica on el lirisme de Schubert s'imposa des de l'inici i el concert per a trompeta per excel·lència, el de Haydn, en mans de la nostra solista, Mireia Farrés. La segona part està dedicada a Mozart. Si el Notturno en Re major és una de les obres menys conegudes del seu catàleg de joventut, la grandiositat i popularitat de la simfonia que va dedicar a la ciutat de Praga va portar el compositor a afirmar: "els meus praguesos sí que em comprenen".

SCHUBERT: L’arpa màgica. Obertura D644
HAYDN: Concert per a trompeta i orquestra en Mi bemoll major Hob VIIe:1
MOZART: Serenata núm. 8 en Re major, KV269a(286) “Notturno”
MOZART: Simfonia núm. 38 en Re major, KV504 “Praga”

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)
Jan Willem de Vriend
, director
Mireia Farrés, trompeta

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.