COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Enrere

Rudolph Buchbinder toca i dirigeix la integral de concerts per a piano de Beethoven i la Banda interpreta Carmina Burana

Aleix Palau
Rudolph Buchbinder toca i dirigeix la integral de concerts per a piano de Beethoven i la Banda interpreta Carmina Burana

El prestigiós pianista austríac torna a l'OBC per dirigir i interpretar, durant tres dies, els cincs concerts per a piano de Beethoven.
La Banda Municipal farà dues sessions amb la monumental obra coral de Carl Orff i destacats solistes i conjunts vocals del país.


Cap de setmana de gran repertori a L'Auditori amb els concerts que han programat l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i la Banda Municipal de Barcelona. Cinc sessions reuniran, per part de l'OBC, els cinc concerts per a piano de Beethoven i, per part de la Banda, el magnífic Carmina Burana de Carl Orff.

El genial pianista i director Rudolph Buchbinder torna a posar-se al capdavant de l'OBC aquest vespre, demà i diumenge al matí per oferir la integral dels cinc Concerts per a piano i orquestra de Ludwig van Beethoven. Una cita molt esperada dintre del Festival Beethoven250 de L'Auditori i que suposarà que el públic es retrobi amb un dels gran intèrprets beethovenians del nostre temps.

De la mateixa manera, el diumenge 23 i el dilluns 24 la Banda Municipal oferirà una de les peces simfònicocorals més monumentals del segle XX, Carmina Burana de Carl Orff. El titular de la Banda, José R. Pascual-Vilaplana, estarà acompanyat de tres conjunts corals de referència al país, les corals Cantiga, Sinera i Sant Jordi, i la soprano Ulrike Haller, el contratenor Jordi Domènech i el baríton Toni Marsol.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.