COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Temporada Simfònica 20-21

Rendering

Escolta’l a Spotify
  • Dates 30 d'abril i 1 de maig 2021
  • Preu entrades 25 € / 35 € / 45 € / 55 €
  • Sala Sala 1 Pau Casals
  • Cicle Temporada Simfònica 20-21

Una de les accepcions del mot render en anglès, en el món de la construcció i l’arquitectura, fa referència al procés de cobrir amb morter o argamassa els buits existents entre maons, pedres o rajoles. Aquest és el punt de partida de Luciano Berio a Rendering: aproximar-se a la inconclusa Desena simfonia D 936a de Franz Schubert i emplenar, literalment, tots els buits existents al manuscrit original.

Concebut com un procés de reconstrucció creativa, Rendering no és només la compleció d’una obra inacabada, sinó la possibilitat de revisitar-la i permetre un diàleg fructífer amb la història.

El viatge d’anada i tornada a músiques existents és també l’àmbit de treball de Cassandra Miller, compositora convidada a L’Auditori durant la temporada 2020-2021. La seva producció consisteix en una elaboració permanent de found footages de tota mena: fragments de partitura, enregistraments i anotacions són manipulats fins al punt de fer imperceptible la procedència original. Una de les veus més singulars del panorama actual i una mirada atenta i transcendent a l’evanescència del món d’avui.

Cassandra Miller: Nova obra (2021) 20' - Estrena mundial, encàrrec de L'Auditori
Wolfgang Amadeus Mozart: Concert per a oboè en Do, K 314 (1777) 20'
Franz Schubert / Luciano Berio: Rendering (1828/1990) 35'

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)

Ramón Ortega Quero, oboè
Ruth Reinhardt, direcció

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.