COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Enrere

Prop de 6.000 persones assisteixen al concert inaugural de temporada de l'OBC

Aleix Palau
Prop de 6.000 persones assisteixen al concert inaugural de temporada de l'OBC

L'Orquestra inaugura temporada amb la Cinquena de Mahler, quatre solistes excepcionals i la batuta de Kazushi Ono

La Patètica de Txaikovski i el pianista Piotr Anderszewski centren el proper concert de l'OBC, que serà aquest cap de setmana

El passat divendres 28 de setembre es va donar el tret de sortida a la nova temporada de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, un concert que es va repetir el dissabte 29 i el diumenge 30 i que ha aplegat prop de 6.000 espectadors.

El programa és el primer que dirigia el mestre Kazushi Ono després de l'anunci de la seva renovació per a dues temporades més com a director titular de l'OBC, tasca que desenvoluparà fins la temporada 2021-22.

El repertori interpretat l'han format la Cinquena de Gustav Mahler i la Peça de concert per a quatre trompes i orquestra de Robert Schumann i ha comptat amb uns solistes de luxe com els trompistes Stefan Dohr i José Manuel Gómez.

El mestre Ono dirigirà la Patètica de Txaikovski aquest cap de setmana
La següent cita amb l'OBC serà el proper cap de setmana, els dies 5, 6 i 7 d'octubre, amb un programa que tindrà com a centre la Simfonia núm. 6 en Si menor, op. 74 "Patètica" de Txaikovski.

La cita comptarà també amb el prestigiós pianista Piotr Anderszewski, que interpretarà el Concert per a piano i orquestra núm. 3 de Bartók, i acabarà amb l'estrena absoluta d'Homenatge a Bernstein, obra encàrrec de l'OBC al compositor barceloní Marcos Fernández.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.