COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Temporada Simfònica 20-21

Paper en blanc

Escolta’l a Spotify
  • Dates 23, 24 i 25 d'abril 2021
  • Preu entrades 25 € / 35 € / 45 € / 55 €
  • Sala Sala 1 Pau Casals
  • Cicle Temporada Simfònica 20-21

Jean Sibelius va concebre un vast llenç simfònic en el seu únic concert per a instrument solista i orquestra. Consagrat com un dels pilars indiscutibles del repertori per a violí, el Concert per a violí, op. 47 és un trajecte per les profunditats de l’expressió humana fins al punt d’assolir fites insondables. La precisió en l’escriptura, el coneixement perfecte del funcionament de l’instrument i la seva imbricació amb l’orquestra constitueixen els elements que conformen una obra reconeguda com la cúspide de la producció de l’autor.

La Simfonia n. 2 de Serguei Rakhmàninov és el resultat d’un lent procés de recuperació. El fracàs de la Primera simfonia deu anys abans va abocar l’autor a una paràlisi creativa i a entreveure la possibilitat d’abandonar la composició. Per sort, la tenacitat en la superació va donar com a fruit una de les partitures més celebrades per la intensitat del seu clima expressiu. Amb aquesta simfonia cíclica, Rakhmàninov arriba a la culminació de la tradició simfònica russa.

Jean Sibelius: Concert per a violí en re m, op. 47 (1904 / rev. 1905) 35'
Serguei Rakhmàninov: Simfonia núm. 2 en mi m, op. 27 (1906-07) 60'

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)

Viktoria Mullova, violí
Dima Slobodeniouk, direcció

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.