Música de Cambra

ORQUESTRA DA CAMERA: SERENATA DE TXAIKOVSKI

Play vídeo
  • Dates 10 d'octubre 2018
  • Sala Sala 2 Oriol Martorell
  • Cicle Música de Cambra

El concert d’inauguració de la temporada de Música de Cambra de L’Auditori comptarà amb un "dream team" de músics del nostre país.

El concert d’inauguració de la temporada de Música de Cambra de L’Auditori comptarà, un any més, amb músics de casa nostra d’alt nivell. L’Orquestra Da Camera ret homenatge a l’Associació Musica da Camera, fundada el 1913 i que, sota la direcció artística de Pau Casals, va crear una potent tradició filharmònica que va situar Catalunya al centre de l’activitat musical internacional. L’Orquestra Da Camera està formada per membres dels quartets Casals, Quiroga, Cosmos i Dalia i joves músics del nostre país que col·laboren habitualment amb les millors orquestres internacionals. En el seu concert a L’Auditori, sota la direcció de la violinista Antje Weithaas, interpretarà obres cabdals del repertori per a orquestra de cambra: la Serenata de Piotr Ilitx Txaikovski, una de les obres més emblemàtiques del compositor rus i un monument del repertori orquestral; les Metamorfosis de Richard Strauss, compostes a les acaballes de la Segona Guerra Mundial com un cant a favor de la cultura i contra la barbàrie; i les Variacions sobre un tema de Frank Bridge, l’obra que Benjamin Britten va escriure com a tribut al seu mestre i en la qual traça les seves qualitats humanes i musicals.

STRAUSS: Metamorphosen, TrV 290 AV 142
BRITTEN: Variacions sobre un tema de Frank Bridge, op. 10
TXAIKOVSKI: Serenata de corda en Do major, op. 48

Orquestra Da Camera
Antje Weithaas, violí concertino-directora
Vera Martínez, violí
Cibrán Sierra, violí
Aitor Hevia, violí
Oleguer Beltran, violí
Bernat Prat, violí
Elena Rey, violí
Sara Bitlloch, violí
Helena Satué, violí
Antonio Viñuales, violí
Jonathan Brown, viola
Anna Puig, viola
Josep Puchades, viola
Erica Wise, violoncel
Fernando Arias, violoncel
Ander Perrino, contrabaix

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.