COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

A partir del dia 5 de juny es podran renovar abonaments i reservar-ne de nous però no es cobraran fins que no es resolguin tots els interrogants. Al setembre, un cop coneguem com i quan comencem a oferir concerts, s’explicarà als abonats i si cal s’adaptarà el preu dels abonaments a la programació que s’acabi oferint. La renovació o la reserva d’un nou abonament es pot fer a través de la pàgina web.

No es posaran a la venda encara ni els abonaments a la carta, ni les tarifes planes joves ni les entrades soltes per prudència i responsabilitat i per evitar confusió i devolucions innecessàries.

Important: Els equips de L’Auditori estan fent teletreball seguint les instruccions de les autoritats sanitàries. Per aquest motiu es prioritzen els tràmits per via telemàtica i l’atenció telefònica és limitada. Agraïm la vostra comprensió.

---------------------------

Pots comprar les teves entrades per internet, per telèfon o a les Taquilles de L'Auditori i, si tens dubtes, pots contactar amb el nostre servei d'atenció al client. Estaran encantats d'ajudar-te!

Tria la opció que més s'adapti a tu i gaudeix de l'OBC!

Com fer-ho?