• El juliol del 2018, l'OBC viatjarà a Amsterdam per oferir un concert a la Het Concertgebouw

  • El juliol del 2019, l’OBC farà una gira d’un mes al Japó en el marc de l’Olimpíada Cultural Tòquio 2020

  • L'OBC continua oferint concerts a altres ciutats del nostre territori, com Sant Cugat, Lleida, etc.

DE GIRA PEL JAPÓ _ #OBCgiraJAPÓ
El juliol del 2019 l’OBC farà una gira d’un mes al Japó en el marc de l’Olimpíada Cultural Tòquio 2020

A més de ser el director titular de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya des de l’any 2015, el mestre Kazushi Ono és també el titular de l’Orquestra Simfònica Metropolitana de Tòquio i Conseller de l’Olimpíada Cultural Tòquio 2020. Kazushi Ono és un dels noms més internacionals del terreny de la direcció d’orquestra que té el país asiàtic, i ha volgut portar l’OBC a l’Olimpíada Cultural Tòquio 2020 per tal de garantir un alt nivell dels concerts en aquest esdeveniment i també per presentar al seu país el seu treball conjunt amb la nostra orquestra. Hem d’agrair al Mestre Ono la seva invitació, la qual portarà un cop més l’OBC al Japó en qualitat d’ambaixadora de l’art i la música del nostre país.

Durant tot el mes de juliol, l’Orquestra oferirà diversos concerts i representacions operístiques amb un ventall d’obres que s’hauran interpretat a L’Auditori la temporada 18/19. Un dels programes de concert inclourà el Concert per a orquestra i guitarra número 2 de Juan Manuel Cañizares, el Concert per a dos shamisens de Fabià Santcovsky i El sombrero de tres picos, de Manuel de Falla, un altre la Novena Simfonia de Beethoven interpretada amb cors i solistes locals. En paral·lel a aquests concerts l’OBC participarà en les representacions operístiques de la Turandot de Giacomo Puccini, en un muntatge també d’arrel catalana a càrrec d’Àlex Ollé/La Fura dels Baus i que comptarà amb alguns dels solistes que haurem sentit als concerts de final de temporada a l’Auditori.

L’OBC sempre ha mantingut una activitat artística continuada a l’estranger. De fet, un any abans de la gira al Japó, el juliol del 2018 viatjarà a Amsterdam per oferir un concert a la prestigiosa sala Het Concertgebouw, amb un programa dirigit pel principal director convidat de l’OBC, el mestre Jan Willem de Vriend i amb una jove estrella del piano, l’holandès Haanes Minnaar. El programa, amb
Cendrillon de F.Sor, el Concert per a piano i orquestra núm. 9, en Mi bemoll Major “Jeunehomme” de Mozart i la Simfonia La Gran de Schubert, es podrà escoltar prèviament a L’Auditori en la temporada 2018_2019.

OBC – CONCERTGEBOUW D’AMSTERDAM
29 DE JULIOL DE 2018, 20 h

Concertgebouw, Amsterdam
Jan Willem de Vriend, director
Hannes Minnaar, piano

OBC AL JAPÓ
Del 4 de juliol al 5 d’agost 2019

Kazushi Ono, director
Juan Manuel Cañizares, guitarra
Germans Yoshida, shamisen

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.