COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Enrere

L'OBC inaugura el Focus Bartók i el nou abonament dels dijous

Aleix Palau
 L'OBC inaugura el Focus Bartók i el nou abonament dels dijous

La suite El Mandarí Meravellós iniciarà el viatge de l'OBC a través de les tres obres escèniques de Béla Bartók.
El prestigiós pianista Stefan Vladar interpreta el Concert per a piano núm. 1 de Brahms amb la direcció de Kazushi Ono.
L'OBC estrena el nou abonament del dijous, amb sis concerts de l'orquestra durant tota la temporada.


El segon programa de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya arranca amb dues novetats. Per una banda, dona el tret de sortida al Focus Bártok, que explorarà les tres obres escèniques d'aquest compositor. Per una altra comença el nou abonament dels dijous, on es podrà gaudir de l'OBC entre setmana.

El Focus Bártok és un recorregut que l'orquestra farà els propers mesos per les tres obres escèniques del gran compositor hongarès i que començarà aquesta setmana amb la suite del ballet El mandarí meravellós, que es va estrenar amb un sonat escàndol a Colònia l’any 1926. El seguirà l'òpera El castell de Barbablava (24 i 25 de novembre) i El príncep de fusta (7, 8 i 9 de maig), dirigit per Cristian Macelaru.

Aquest segon programa de l'OBC amb El mandarí meravellós es completarà amb el Concert per a piano núm. 1 de Johannes Brahms, obra escrita pel compositor quan tenia 25 anys, que tindrà com a solista l'excepcional pianista austríac Stefan Vladar. A més podrem gaudir de Lexicon III, darrera obra del compositor italià Ivan Fedele.

Respecte al nou abonament, des d'aquesta temporada l'OBC oferirà sis programes en dijous, de manera que el públic podrà gaudir de l'orquestra entre setmana. Aquest serà el primer d'aquests concerts.