COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

El web de L'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya s'està construint amb l'ànim de facilitar l'accés universal, independentment de les limitacions tècniques, físiques, sensorials o intel·lectuals de les persones que la consulten i del context d'ús en què ho fan (tipus de dispositiu, programari, velocitat de la connexió, condicions ambientals, etc.).

Per això, es treballa amb l'objectiu d'adaptar tot el web a les recomanacions del Consorci World Wide Web - W3C per tal d'eliminar les barreres que dificulten l'accés a la informació i la comunicació. Aquestes recomanacions es concreten en les pautes d'accessibilitat al contingut de la web WCAG 1.0.
El compromís de la CONSORCI DE L'AUDITORI I L'ORQUESTRA és arribar a satisfer, com a mínim, els punts de verificació de prioritat 1 i 2 de les pautes WCAG, i així complir el nivell de conformitat "Doble A" (AA). Sempre que sigui possible, també s'intentarà complir els punts de verificació de prioritat 3.

Si té cap problema per a accedir a alguna pàgina o simplement considera que hi ha algun aspecte amb el qual podem millorar aquesta Web, per favor, comuniqui’ns-ho i ho tindrem en compte per tal de millorar-ho.