Enrere

Més de 2.700 inscrits per cantar amb l’OBC en tres grans concerts participatius

Lisi Andrés
Més de 2.700 inscrits per cantar amb l’OBC en tres grans concerts participatius
L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya engega un nou projecte que permetrà a 360 cantaires pujar a l’escenari de la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori per compartir-lo amb l’Orquestra i amb el seu director titular Kazushi Ono.

Es tracta del concert Canta amb l’OBC en el qual s’interpretaran obres molt conegudes del repertori operístic i simfònic-coral. Per això l’Orquestra s’ha proposat formar un cor que uneixi 360 veus, tant masculines com femenines i de totes les edats (a partir de 15 anys).

En només 10 dies les inscripcions han superat els 2.700 candidats. Degut a l’èxit que ha tingut la convocatòria L’Auditori i l’OBC estan treballant en alguns canvis en el projecte per tal que tots els inscrits hi puguin participar d’alguna manera. El cor s’ha ampliat de 300 a 360 veus i s’afegirà un tercer concert el diumenge 29 d’abril en el qual els candidats que no hagin estat seleccionats per formar part del cor podran assistir com a públic i interpretar dues peces conjuntament amb l’OBC i el cor de l’escenari.

Per a la preparació dels cantaires seleccionats, el mestre Kazushi Ono comptarà amb la col·laboració de la directora de cors, Elisenda Carrasco, que dirigirà els concerts de dissabte i diumenge, i amb el director d’escena, Marc Rosich. Les 360 veus escollides iniciaran un període de preparació de tres mesos amb assaigs a L’Auditori fins arribar a la setmana del concert, del 24 al 29 d’abril 2018, on es posarà en comú la feina feta amb els músics de l’OBC durant dos assaigs conjunts i tres concerts a la Sala Pau Casals. Una oportunitat única de formar part del món simfònic i d’interpretar obres tant icòniques com el Va pensiero de Nabuco, de Verdi, l’Halleluja del Messies de Händel, Mazurca de las sombrillas (Luisa Fernanda) de Federico Moreno o Lacrimosa del Requiem de Mozart, entre moltes d’altres.

A partir del 8 de gener L’Auditori es posarà en contacte amb totes les persones inscrites per comunicar-los si han estat finalment seleccionades o no.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.