Enrere

Thomas Zehetmair substitueix Vilde Frang en el programa de l’OBC dedicat al Concert per a violí de Beethoven

Lisi Andrés
El violinista austríac Thomas Zehetmair serà el solista convidat en els concerts de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya dels propers 23, 24 i 25 de febrer sota la direcció de Jan Willem de Vriend.

Zehetmair substituirà la violinista noruega Vilde Frang en la interpretació del Concert per a violí i Orquestra en Re major de Beethoven a L’Auditori. En paraules del seu agent, Vilde Frang lamenta molt haver de cancel·lar la setmana de treball de L’Auditori. La violinista té un període extremadament complicat de concerts i ha decidit reduir l’activitat per una qüestió de salut.

Thomas Zehetmair, gaudeix d'una gran acollida internacional no només com a violinista, sinó també com a director i músic de cambra que el converteix en una de les personalitats més destacades de l'actualitat. Al llarg de la seva carrera ha enregistrat una gran quantitat de repertori de totes les etapes per a violí en diversos discos que han obtingut múltiples premis. Entre aquests enregistraments cal destacar el directe del concert de Beethoven per a Decca amb l’Orquestra del segle XVIII sota la direcció del mític Frans Brüggen.

Descarrega't fotografies de Thomas Zehetmair

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.