COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Enrere

Gergiev dirigeix La Quarta de Xostakóvitx amb l’OBC i l’Orquestra del Teatre Mariïnski a L’Auditori

Gergiev dirigeix La Quarta de Xostakóvitx amb l’OBC i l’Orquestra del Teatre Mariïnski a L’Auditori
Aquest cap de setmana (28 i 29 de gener) el prestigiós director Valery Gergiev es posarà al capdavant d’una de les obres cabdals del segle XX: la Simfonia núm. 4 de Xostakóvitx.

Per tocar la Quarta cal una orquestra monumental i per això el públic no tan sols gaudirà de la batuta de Gergiev, sinó que també tindrà el plaer d’escoltar els músics amb els quals el director rus treballa habitualment al capdavant de l’Orquestra del Teatre Mariïnski de Sant Petersburg que compartirà faristol amb l’OBC en dos concerts únics.

Un dia abans, divendres 27 de gener Gergiev i l’orquestra del Teatre Mariïnski interpretaran, dins de la programació Orquestres Internacionals a L’Auditori, el tercer acte de Tristany i Isolda de Wagner juntament amb altres obres de Liszt i Strauss. Inspirat per aquest drama musical Manel Bertran ha encarregat a 11 artistes que plasmessin en un quadre de gran format la seva particular visió d’aquesta història. La mostra que porta per títol Projecte Tristan es podrà a veure al foyer de la Sala 1 de L’Auditori els dies de concert.