T'ho posem molt fàcil perquè aquest any siguis qui fa el millor regal. Regala una experiència inoblidable i omple de música aquestes festes!

Tria entre diferents abonaments (per a 4 concerts de l’OBC, per a menors de 25 anys o per a tota la família) o entre una selecció de concerts amb un 25% de descompte!

*Escull un d'aquests abonaments:

-Abonament OBC x 4
Compra l'abonament (vàlid per a una persona) i qui rebi el regal podrà triar els 4 concerts de l’Orquestra que més li agradin entre tots els d’aquesta temporada (excepte 2001: Una odissea de l’espai en concert i Perseguit per la mort).
Compra'l aquí!

La persona que ha rebut el regal només haurà de triar els concerts a través d'aquests enllaços, segons la zona, introduïnt el codi únic de l'abonament:
Tria els concerts del teu abonament OBC x 4 a Zona 1
Tria els concerts del teu abonament OBC x 4 a Zona 2
Tria els concerts del teu abonament OBC x 4 a Zona 3

-Tarifa plana 25 +Informació

-Abonament familiar +Informació


*També pots escollir entre una selecció de concerts amb un 25% de descompte.
Tria el concert dins la selecció que trobaràs a sota. En el moment de fer la compra, només has de seleccionar el descompte REGAL i validar-ho amb el codi AL218.


Recorda que pots escollir l'opció enviar com a regal quan facis la compra!
Enviarem al destinatari un correu electrònic de part teva amb el teu regal. Només hauràs d'indicar la seva direcció d'e-mail, quin dia vols que li fem arribar i si vols afegir un missatge personalitzat.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.