COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Enrere

Les millors veus del West End i els grans musicals de Broadway arriben aquest Nadal a L'Auditori

Aleix Palau
Les millors veus del West End i els grans musicals de Broadway arriben aquest Nadal a L'Auditori

Gerónimo Rauch, Julian Ovenden, Rebecca Trehearm i Scarlett Strallen s'uneixen a l'OBC per interpretar música de Bernstein, Berlin i Sondheim sota la direcció d'Alfonso Casado. El programa tancarà l'any d'homenatge que l'OBC ha dedicat a Leonard Bernstein en el centenari del seu naixement

El centenari del naixement de Leonard Bernstein torna a ser un bon motiu per omplir l'escenari de llum, color, ritme i bon humor. El 21 i 22 de desembre les veus de Gerónimo Rauch, Julian Ovenden, Scarlett Strallen i Rebecca Trehearn s'uniran a l'OBC per interpretar alguns dels números més famosos de musicals com West Side Story, Annie, Follies o On The Town.

Els quatre cantants que participaran a 100 anys de Bernstein i el musical americà tenen una amplíssima i reconeguda carrera internacional dintre del camp dels musicals.

Gerónimo Rauch ha interpretat a Londres els papers protagonistes d'Els Miserables i El fantasma de l'òpera i a Madrid l'hem sentit a Jesucristo Superstar, Els Miserables (també a Barcelona) i en un ampli nombre de concerts.

El de Scarlett Strallet és un nom que representa un veritable pes pesat dintre del món del musical. Amb una extensa discografia, ha assumit el rol titular de Mary Poppins al West End de Londres i a Broadway, a més d'haver protagonitzat revivals de clàssics com Singing in the Rain o Annie Get Your Gun.

Respecte a Julien Ovenden, la seva carrera com actor i com a cantant el converteixen en un artista d'una gran versatilitat. Especialista en els musicals de Stephen Sondheim, ha actuat com a solista amb orquestres tan importants com la New York Philharmonic, la Royal Philharmonic o la Royal Concertgebouw. Com ha actor, ha intervingut a sèries com Dowtowon Abbey, Person of Interest, Knightfall o The Crown.

Rebecca Trehearn, guanyadora el 2017 del Laurence Olivier Award for Best Actress in Supporting Role, ha participat en produccions com Dogfight i Show Boat i acabarà d'arrodonir un repartiment de luxe que emocionarà a tots els assistents.Grans estrelles per l'OBCPOPS

La programació OBCPops, en la seva voluntat d'acostar la música i l'OBC a públics diferents, torna a l'univers del genial compositor americà Leonard Bernstein per descobrir-nos una selecció de peces dels seus millors musicals i dels d'altres autors, com Irving Berlin o Stephen Sondheim.

Amb el nom 100 anys de Bernstein i el musical americà, el concert, que es podrà veure els dies 21 i 22 de desembre a la sala 1 Pau Casals de L'Auditori, reunirà a l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, el director Alfonso Casado i a quatre dels cantants de musicals de més renom a nivell internacional: Gerónimo Rauch, Julian Ovenden, Rebecca Trehearn i Scarlett Strallen.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.