Mercedes Gancedo
Festival Emergents Barcelona

MARIONA CAMATS I MERCEDES GANCEDO

FESTIVAL EMERGENTS BARCELONA

  • Dates 19 de març 2019
  • Sala Sala 2 Oriol Martorell
  • Cicle Festival Emergents Barcelona

Joventuts Musicals de Catalunya i L’Auditori proposen un dia dedicat a joves músics catalans o formats a Catalunya, en el qual podrem descobrir el talent de les futures generacions de músics del nostre país.

En aquesta edició, coneixerem a la violoncel·lista Mariona Camats, guardonada amb la Beca Internacional Pau Casals 2016, i a la soprano argentina Mercedes Gancedo, guanyadora de l'edició 2017 del premi El Primer Palau. El doble concert traçarà una imatge panoràmica de la música clàssica, des de l’Alemanya del segle XVIII fins a l’Argentina del segle XX. Camats presentarà dues obres mestres del repertori per a violoncel i teclat: la Sonata per a viola de gamba núm. 1 de Johann Sebastian Bach, una obra d’una expressivitat serena i reposada, i la brillant Sonata per a violoncel núm. 1 de Johannes Brahms. Gancedo, per la seva banda, ens oferirà un recorregut musical per la seva Argentina natal, amb cançons de Carlos Guastavino i Alberto Ginastera, les famoses Cinco canciones negras de Xavier Montsalvatge i les deliciosament còmiques I hate music! i Four recipes de Leonard Bernstein.

19h - MARIONA CAMATS
BACH: Sonata per a viola de gamba número 1 en Sol major BWV 1027 | BRAHMS: Sonata per a violoncel i piano en Mi menor número 1, op. 38

20h - MERCEDES GANCEDO
C. GUASTAVINO: Encantamiento (Gabriela Mistral), Pueblito, mi pueblo (Francisco Silva),
MONTSALVATGE: Cinco canciones negras
BERNSTEIN: I hate music!, Four récipes

Mariona Camats, violoncel
Eudald Buch, piano


Mercedes Gancedo, soprano
Beatriz Miralles, piano

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.