OBC POP'S 19-20

MALSON ABANS DE NADAL

Play vídeo
  • Dates 1, 2 i 3 de novembre 2019
  • Preu entrades 12€ / 26€ / 39€ / 50€ / 60€ MENORS DE 18 ANYS: 12€ / 13€ / 19€ / 25€ / 30€
  • Sala Sala 1 Pau Casals
  • Cicle OBC POP'S 19-20

Projecció de la pel·lícula en pantalla gegant (versió original amb subtítols en castellà) i Banda Sonora Original interpretada en directe per l’OBC

Una pel·lícula de culte, una obra d’art total, una meravella per als sentits... Els crítics han esgotat les paraules per definir aquest “Malson abans de Nadal” que el director Henry Selick , el compositor Danny Elfman i el productor Tim Burton van estrenar l’any 1993. Els terrorífics personatges que viuen a la ciutat de Halloween acaben essent dolços i tendres a través d’unes cançons convertides en hits indiscutibles de la història del musical cinematogràfic, com “Això és Halloween” o la divertidíssima “Què és?”.
En una època en què els ordinadors començaven a irrompre als estudis cinematogràfics però encara es treballava artesanalment, la tècnica del stop-motion va assolir fites mai vistes amb aquests personatges allargassats. El moviment dels titelles i la creació dels decorats van necessitar tres anys de producció. Quan va aparèixer la música de Danny Elfman es va fer la màgia.

Pel·lícula amb música en directe. Banda sonora original de DANNY ELFMAN.

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)
Lorenzo Ferrándiz, director

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.