Festival Emergents Barcelona

LEVON AVAGYAN, SARA CUBARSI & JONC

  • Dates 22 de març 2019
  • Sala Sala 1 Pau Casals
  • Cicle Festival Emergents Barcelona

En la seva participació al Festival Emergents, la JONC convida com a solistes al guanyador del Concurs Internacional de Música Maria Canals 2017, el pianista Levon Avagyan, i a la guanyadora d’un concurs intern de l’orquestra entre els membres i antics membres, que enguany serà la violinista Sara Cubarsi.

El projecte de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya es manté en plena forma, tal com ho demostra l’altíssim nivell que la formació ha demostrat en els seus darrers concerts. La iniciativa, dirigida artísticament per Manuel Valdivieso, permet als joves músics l’experiència única de formar-se en el treball orquestral de la mà de professors i directors de primer nivell. En la seva participació al Festival Emergents, la JONC convida com a solistes al guanyador del Concurs Internacional de Música Maria Canals 2017, el pianista Levon Avagyan, i a la guanyadora d’un concurs intern de l’orquestra entre els membres i antics membres, que enguany serà la violinista Sara Cubarsi. Avagyan, guanyador d’una desena de premis internacionals i amb una incipient i activa carrera com a concertista, interpretarà el Concert per a piano núm. 2, op. 18 de Sergei Rakhmàninov. Una obra exuberant que requereix un domini sòlid de la tècnica instrumental i una gran capacitat expressiva per a perfilar el seu discurs profundament romàntic. Cubarsi, guanyadora del premi El Primer Palau de 2013 i especialista en la interpretació de música contemporània, ens oferirà el Concert per a violí d’Alban Berg, estrenat a Barcelona el 19 d’abril de 1936 i que representa, per la seva estructuració formal i la seva capacitat expressiva, una de les millors obres escrites en el sistema dodecafònic desenvolupat per Arnold Schönberg.

BERG: Concert per a violí
RAKHMÀNINOV: Concert per a piano núm. 2, op. 18

Levon Avagyan, piano
Sara Cubarsi, violí
Jove Orquestra Nacional de Catalunya
Manel Valdivieso, direcció

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.