Música de Cambra

LARS VOGT: VARIACIONS GOLDBERG

  • Dates 21 de novembre 2018
  • Sala Sala 2 Oriol Martorell
  • Cicle Música de Cambra

Lars Vogt, un dels pianistes amb més talent i projecció del panorama internacional, ens convida a un concert amb dues obres imprescindibles del repertori per a teclat.

Lars Vogt, un dels pianistes amb més talent i projecció del panorama internacional, ens convida a un concert amb dues obres imprescindibles del repertori per a teclat. La primera d’elles són les famoses Variacions Goldberg de Johann Sebastian Bach, que ja va enregistrar el 2015 pel segell Ondine. L’obra de Bach és exhaustiva en el compendi d’emocions i sentiments que abasta, i inesgotable en les possibilitats d’interpretació que ofereix. Així, cada intèrpret ens il·lumina diferents aspectes de la seva arquitectura i ens revela, amb la seva sensibilitat, possibles significats del microcosmos expressiu que Bach va plasmar en música. La segona obra són els deliciosos quatre Impromptus, op. 90 de Franz Schubert. Al contrari del que pot fer pensar el seu nom, els Impromptus de Schubert són obres amb una sòlida estructura formal, lluny de qualsevol caràcter improvisat. En ells, el compositor ens mostra el seu domini de la forma, alhora que ens introdueix en un entorn emocional únic que, apartant-se de les grans certeses, ens permet abraçar simultàniament veritats oposades: un univers en el qual tot és possible.

BACH: Variacions Goldberg BWV 988
SCHUBERT: Impromptus, D.899 (op. 90)

Lars Vogt, piano

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.