Foto de Karl-Heinz Steffens
Temporada OBC

LA SIMFONIA TRÀGICA DE MAHLER

AMB KARL-HEINZ STEFFENS

  • Dates 18, 19 i 20 de gener 2019
  • Preu entrades 10€/33€/43€/58€
  • Sala Sala 1 Pau Casals
  • Cicle Temporada OBC

La Sisena de Mahler és un dels monuments simfònics més impressionants de tots els temps. Tal com va assegurar l’autor, “aquesta obra planteja un enigma, i la solució només la trobaran les generacions posteriors”.

És una obra gegantina, intensa, dramàtica, conduïda per la idea inefable del destí, però també per la felicitat familiar que Mahler vivia en aquella època, amb temes musicals dedicats a la seva esposa Alma i a les seves filles. Alma va dir que la Sisena era “la més absolutament personal de les seves obres” i, efectivament, en aquesta simfonia Mahler va transformar en música tot el seu món interior, es va despullar del tot per fer-nos partícips de la seva visió de l’amor, de l’èxit, del fracàs, de la joia i de la mort. Va treballar-hi durant dos anys i finalment, esgotat, va escriure a un amic: “La Sisena està acabada. Jo, també”.
Una prestigiosa carrera en l'àmbit de l'òpera i la música simfònica fan de Karl-Heinz Steffens una de les batutes més aclamades i versàtils del panorama internacional. El seu debut amb l’OBC garanteix sentir aquesta obra amb un dels grans directors del moment.

MAHLER: Simfonia núm. 6 en La menor, “Tràgica”

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)
Karl-Heinz Steffens
, director

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.