Foto de Leonard Bernstein
Temporada OBC

LA MISSA DE BERNSTEIN

CENTENARI BERNSTEIN

  • Dates 26, 27 i 28 d'octubre 2018
  • Preu entrades 10€/33€/43€/58€
  • Sala Sala 1 Pau Casals
  • Cicle Temporada OBC

Fa dos anys l’OBC va interpretar per primer cop aquesta monumental obra de Bernstein. L’èxit va ser indiscutible. El fet de commemorar enguany el centenari del naixement de l’autor nord-americà ens posa en safata l’oportunitat de tornar-la a programar amb el mateix director que la va estrenar a Barcelona.

El caràcter trencador tant de la música com del text fa que aquest programa sigui un dels indispensables de la temporada. La Missa de Bernstein és una obra molt poc convencional que barreja l’espiritualitat dels textos litúrgics amb la teatralitat pròpia dels musicals nord-americans. L’obra neix d’un encàrrec de Jacqueline Kennedy per a l’obertura del J.F.K.Center for the Performing Arts a Washington l’any 1971. És una obra extraordinària, espectacular, amb una orquestra de més de 100 músics, inclosos instruments de rock, teclats, percussions, quatre cors i un solista. Els últims compassos de l’obra, en la veu del celebrant, són inequívocs: “La missa ha acabat: aneu-vos-en en pau!”

BERNSTEIN: Missa

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)
Clark Rundell
, director
William Dazeley, baríton(celebrant)
Cor Madrigal
Cor Lieder Càmera
Veus - Cor Infantil Amics de la Unió
Cor de Teatre
Orquestra Simfònica de l’ESMUC

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.