Música de Cambra

JANINE JANSEN & ALEXANDER GAVRYLYUK

  • Dates 3 d'abril 2019
  • Sala Sala 1 Pau Casals
  • Cicle Música de Cambra

Janine Jansen, una de les violinistes més destacades del panorama internacional protagonitza aquest concert de la temporada de Cambra amb el pianista Gavrylyuk. Junts interpretaran un repertori intens i profundament emocional.

Janine Jansen és una de les violinistes més destacades del panorama internacional. La seva activitat concertística és àmplia i variada, tant com a solista amb les millors orquestres i directors del moment —Filharmònica de Berlín, Orquestra Reial del Concertgebouw, Orquestra Simfònica de Londres, Zubin Mehta, Daniele Gatti o Michael Tilson Thomas— com en formacions de cambra amb músics de la talla de Miša Maiskis i Martha Argerich, i en recitals amb els pianistes Elisabeth Leonskaja i Alexander Gavrylyuk. És en aquesta darrera faceta i amb el pianista Gavrylyuk que ens visitarà a la Temporada de Cambra. Junts interpretaran un repertori intens i profundament emocional. La Sonata per a violí i piano núm. 1, op. 105 de Robert Schumann, que amb dramatisme evoca la fragilitat mental dels darrers anys de vida del compositor. La Sonata per a violí, op. 94a de Sergei Prokófiev, escrita originalment per a flauta i piano com un divertiment durant els descansos del rodatge d’Ivan el Terrible. I la Sonata per a violí i piano de César Franck, peça central del repertori per a violí i un dels millors exemples de la forma cíclica de composició, en la qual un mateix tema reapareix en diferents moments de l’obra.

SCHUMANN: Sonata per a violí i piano en La menor 1, op. 105
PROKÓFIEV: Sonata per a violí en Re major, op. 94a
FRANCK: Sonata per a violí i piano en La major

Janine Jansen, violí
Alexander Gavrylyuk, piano

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.