Imatge de Mickey Mouse
Altres Concerts de l'OBC

FANTASIA

OBCinema III

Escolta’l a Spotify
  • Dates 21 i 22 de juny 2018
  • Preu entrades 10€ / 25€ / 35€ / 40€ / 48€
  • Sala Sala 1 Pau Casals
  • Cicle Altres Concerts de l'OBC

Projecció de la pel·lícula (versió original) i Banda Sonora Original interpretada en directe per l’OBC
La música va inspirar els guionistes de Walt Disney per crear històries, dibuixos, colors i sensacions. De Bach a Txaikovsky i de Beethoven a Stravinsky: la música ens transporta més enllà de la pantalla i ens obre un món de fantasia.

Walt Disney era un apassionat de la música clàssica i, amb la col.laboració del director d'orquestra Leopold Stokowski, va crear una obra d'art que, malgrat el fracàs de taquilla que va suposar l'any 1940, ha esdevingut un clàssic indispensable en la història del cinema. Bach li va dictar taques de color; Beethoven, històries mitològiques; Mussorgsky, un capítol terrorífic; Stravinsky, una particular visió de l'evolució de les espècies... I el fragment més popular de tots: el ratolí Mickey lluitant contra milers d'escombres descontrolades després de fer un encanteri fallit, acompassant amb la música de L'aprenent de bruixot de Paul Dukas.

FANTASIA

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)
Arturo Boscovich, director

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.