Enrere

Els músics de la Banda Municipal i l'OBC obren les portes de casa seva

Aleix Palau
Els músics de la Banda Municipal i l'OBC obren les portes de casa seva

Els membres dels nostres cossos estables omplen les xarxes socials de L'Auditori de petits concerts amb el lema 'Músics a casa'.

Des de fa unes setmanes, els músics de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i de la Banda Municipal de Barcelona obren les portes de casa seva per oferir-nos píndoles musicals, a mode de petit concert, a través de les xarxes socials de L'Auditori a Facebook, Twitter i Instagram.

D'aquesta manera, els seus menjadors, terrats i estudis es converteixen en escenaris improvisats que ens permeten conèixer de primera mà els músics de l'OBC i la Banda i els seus gustos musicals.

La iniciativa, que porta per títol 'Músics a casa' i pot seguir-se amb el hashtag #músicsacasa, permet que els membres de les nostres formacions mantinguin el vincle amb el públic d'una forma propera i familiar.

Tant l'OBC com la Banda van pausar el seu calendari d'assajos i concerts el passat 12 de març, però la seva activitat continua perquè no pari la música!

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.