Foto de Kazushi Ono
Temporada OBC

EL RÈQUIEM DE DVÓRAK

Concert de cloenda

Escolta’l a Spotify
  • Dates 1, 2 i 3 de juny 2018
  • Preu entrades 10€ / 32€ / 42€ / 56€
  • Sala Sala 1 Pau Casals
  • Durada aprox. 1h30m
  • Cicle Temporada OBC

El grandiós Rèquiem de Dvořák interpretat per primer cop per l’OBC. Una obra magna del Romanticisme que va més enllà del text religiós: una reflexió sobre la vida, la mort, l’ésser humà i l’esperança en què la música esdevé protagonista.

Quan Kazushi Ono va proposar interpretar a Barcelona aquesta obra colossal, es va adonar que l’OBC no l’havia tocat mai, i ho va voler resoldre ràpidament: aquí la tenim en la seva versió íntegra. Més de 90 minuts de música simfònico-coral de primer ordre, el rèquiem que, juntament amb els de Mozart, Verdi, Brahms i Fauré, interpretats tots ells per la nostra orquestra en diverses ocasions, completa el repòquer de “rèquiems”. L’any 1890 Dvořák estava al punt àlgid de la seva carrera i, per satisfer un encàrrec del Festival de Birmingham, va compondre aquesta obra sense escatimar recursos: una obra gegantina que combina fragments recollits i tendres amb grans explosions dramàtiques.

DVORÁK: Rèquiem, op. 89. Primera audició de l'OBC

Kazushi Ono, director
Marta Mathéu, soprano
Gemma Coma-Alabert, mezzo
Roger Padullés, tenor
Jose Antonio López, baríton
Cor Lieder Càmera
Cor Madrigal
Cor Anton Bruckner

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.