COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Foto Ruth Reinhardt
Temporada Simfònica 21-22

Dvořák 7

  • Dates 26 i 27 de novembre 2021
  • Preu entrades 25 € / 35 € / 45 € / 55 €
  • Sala Sala 1 Pau Casals
  • Cicle Temporada Simfònica 21-22

La Simfonia n. 7 d'Antonín Dvorák és, juntament amb la Novena o Del nou món, la més reconeguda de la seva producció. Amb una estructura ambiciosa i unes dimensions colossals, l'autor beu de l'incipient fervor patriòtic bohemi per compondre una de les obres mestres del nacionalisme txec. La simfonia va ser estrenada sota la direcció del compositor a Londres, el 1885.

Obre el concert l'estrena de Corpo elettrico (Cos elèctric), concert per a violí i orquestra de Luca Francesconi, coencàrrec de L'Auditori juntament amb la Bamberg Symphoniker, l'Orchestre Philharmonique de Radio France, la Casa da Música de Porto, la Cincinatti Symphony Orchestra i Los Angeles Philharmonic Orchestra en coproducció amb l'IRCAM – Centre Pompidou. Aquest concert subverteix l'estructura arquitectònica tradicional del concert per a solista i orquestra, i explora un rang inaudit de possibilitats sonores a partir de l'electrònica.

Luca Francesconi: Corpo elettrico per a violí i orquestra (2021) - Estrena nacional. Coencàrrec de la Simfònica de Bamberg, l'Orquestra Filharmònica de Radio France, Casa da Musica Oporto, la Filharmònica de Los Angeles i l'Orquestra Simfònica de Cincinnati.
Antonín Dvořák: Simfonia n. 7 en re m, op. 70 (1885) 40'

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)

Patricia Kopatchinskaja, violí
Ruth Reinhardt, direcció

Concerts relacionats