OBC Cambra

CAMBRA OBC 7

HOMENATGE A DEBUSSY EN EL CENTENARI DE LA SEVA MORT

  • Dates 12 de març 2019
  • Sala Sala 2 Oriol Martorell
  • Cicle OBC Cambra

Aquest concert presenta una mostra molt completa de l’obra de cambra de Debussy i de la seva singular sonoritat. Algunes d’aquestes obres van ser compostes amb la intenció de crear repertori per al nou model d’arpa Pleyel, com és el cas de la Sonata per a flauta viola i arpa o les Danses sagrada i profana. Les Chansons de Bilitis és una creació feta a partir dels poemes eròtics de Pierre Louÿs que simulen una antiga composició poètica de la Grècia clàssica. Syrinx per a flauta és una composició clau en el desenvolupament de la flauta com a instrument solista; inicialment va ser creada com a música incidental per a una obra de teatre de Gabriel Mourey.

---------

Aquest concert inclou dues peces amb recitant: Les chansons de Bilitis i Syrinx. Els poemes en els dos casos es recitaran en francès, l’idioma originial del text, precedits d’una introducció sobre la temàtica de cadascun.

DEBUSSY: Sonata per a flauta, viola i arpa
DEBUSSY: Les Chansons de Bilitis per a Recitant, flauta, dues arpes i celesta
DEBUSSY: Syrinx per a flauta i recitant
DEBUSSY: Danses Sagrada i Profana per a arpa i conjunt instrumental

Christian Farroni, flauta
Beatriz Cambrils, flauta
Ana Galan, violí
Franck Heudiard, viola
Jean Baptiste Texier, violoncel
Albert Prat, contrabaix
Magdalena Barrera, arpa
Marta Jarne, arpa
Dolors Cano, celesta
Michèle Pendanx, recitant

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.